25 Ağustos 2011 Perşembe

Deluxe Otel

Deluxe Otel
Lüks otel kavramını değerlendirmenize sunacağımız yazımızda, deluxe otel yani lüks otel tatili yapmak isteyenler için önemli olacak bilgilere yer vermeyi düşünüyoruz. Lüks otel de tatil yapmanın ne gibi ayrıcalıklarla dolu olduğunu, lüks otel tatilinin ekonomik bir boyuta nasıl taşınacağını ve hepsinden önemlisi; lüks otel de tatil yaparak elde edeceğimiz fırsatları yazımızda bulabilirsiniz. Sizlere öncelikle lüks otel imkanlarını nerelerde edinebileceğimizden yani lüks otel konum bilgilerinden haber vermek istiyoruz.
Lüks otel tatilinizi programlamanız için izlemeniz gereken bir iki yoldan bahsetmek istiyoruz. Ekonomik bir lüks otel tatili programlamak istiyor iseniz, otellerin resmi internet adreslerinden lüks otel kampanyalarını takip edebilir veya erken rezervasyon fırsatını değerlendirebilirsiniz. Tatil programınızın tarihinden en az 3 hafta önce yaptırmanız gereken lüks otel erken rezervasyonu aksatmayın. Bu şekilde ekonomik otel, ucuz tatil fırsatı yakalayabileceğinizi unutmayın.

Lüks otel konum bilgileri

Bildiğiniz üzere lüks otel yani deluxe otel her yerde bulunmuyor. Bunun nedenleri arasında gösterebileceğimiz şartlardan başlıcaları ekonomik yeterlilik olduğu kadar, lüks otel ihtiyacının her yerde bulunmaması olarak da belirtebiliriz. Bu nedenle, lüks otel işletmesinin konumu o bölgenin böyle bir işletmeye duyacağı ihtiyaç ve dolayısı ile ekonomik durumu ile doğrudan orantılıdır. Ekseriyetle büyük şehir ve metropollerde bulunan lüks otel tesisleri, ülkelerin başkentlerinde de muhakkak bulunur. Ayrıca turistik açıdan değerli olan gezi yerleri de lüks otel hizmetinin arandığı bölgelerden biridir. Bu nedenle turizmin can damarlarında, beldeler küçük de olsa deluxe otel yani lüks otel tesisleri buralarda kuruludur.

Lüks otel işletmelerinin ortak özellikleri nelerdir?


Zincir lüks otel işletmeleri hariç, diğer lüks otel tesisleri birbirinden farklı nüanslarda ancak kalite bakımından birbirine yakın özelliktedirler. Ülkemizde lüks otel işlemeleri Turizm Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösterirler. Bu şekilde faaliyet veren lüks otel tesisleri en büyük özellik olarak günün her saat, gece 00:00 dan sonra da oda servisi hizmeti verirler. Tatilinizi geçirmek için kaliteden taviz vermek istemiyorsanız, lüks otel tercih edebilirsiniz. Çünkü lüks otel bünyesindeki fitness merkezi, güzellik merkezi, açık ve kapalı havuz ile dünya lezzetlerini bulabileceğiniz zengin mutfak menüleri ile tatilinizi güzel bir şekilde geçirmeniz için yeterlidir.
Sadece tatil amaçlı değil, iş ziyaretlerinde de yılın her mevsimi lüks otel de konaklayabilirsiniz. Oda hizmetleri ve konforundan ziyade, gerek lobisi gerekse müşteri memnuniyet odaklı kaliteli hizmet personelleri lüks otel konaklamanızı kusursuz bir platforma taşıyacaktır.

Lüks otel oda özellikleri nelerdir?

Lüks otel konaklamanız boyunca odanızda istediğiniz konfora sahip olabilirsiniz. Lüks otel bünyesindeki kral daireleri ile hizmette ve konforda sınır tanımayanlara hitap ediyor. Her bütçeye ve her zevke hitap eden oda çeşitleri ile lüks otel tatilinizi dilediğiniz boyutta tutabilir, lüks otel hizmetlerinden istifade edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder