25 Ağustos 2011 Perşembe

Grida City Otel

Grida City Otel
Antalya beach club, resort otel, 5 yıldızlı oteller ve ekonomik otel seçenekleri bakımından oldukça zengin tatil beldelerimizden biridir. Grida City Otel de Antalya da toplamda 100 oda ve 204 yatak kapasitesi ile hizmet veren 4 yıldızlı otellerden biridir. Antalya gezi yerleri ile ulaşım sorunu bulunmayan, tatil programınızı renkli tutabileceğiniz özellikte ve hepsinden önemlisi, ekonomik fiyat avantajları ile Grida City Otel Antalya da tatil yapmanız için gayet uygun. Grida City Otel Antalya da güzel, keyifli bir yaz tatili geçirmek isteyenler için ideal bir oteldir. Gerek balayı çiftlerinin güzel bir tatil yapmasında gerekse bütün bir yıl çalışanların hak ettikleri tatili almasında Grida City Otel Antalya güzel bir fırsat oluşturmaktadır. Yazımızda sizler için Grida City Otel Antalya tesisisin özelliklerinden ve burada yapacağınız tatilin size kazandıracaklarından bahsetmek istiyoruz. Ancak her şeyden önce, Grida City Otel Antalya da tatil yapmanın en önemli detayı, Antalya'nın kültür mirasımız olan özelliklerini yakından görme şansı doğurmasıdır. Bu anlamda, Grida City Otel Antalya da konakladığınız süre boyunca Olympos ve diğer tarihi yerleri yakından görme fırsatını değerlendirmenizi öneriyoruz.

Grida City Otel Antalya Özellikleri

Grida City Otel Antalya toplantı ve kongre merkezleri, servis hizmetleri, ulaşım alternatifi ile göz doldurmaktadır. Grida City Otel Antalya özellikleri arasında A'la carte restoran, açık ve kapalı restoran bulunmaktadır. Dünya mutfaklarından lezzetleri tadabileceğiniz zenginlikteki menüleri ile Grida City Otel Antalya tatiliniz boyunca en keyifli anları yaşamanızı sağlayacak yeterliliktedir. Erken rezervasyon kampanyaları arasında bulunan Grida City Otel Antalya de tatilinizi yaparken, olimpik açık havuzda güzel vakitler geçirebilirsiniz. Çocuklu aileler için de Grida City Otel Antalya da çocuk havuzu bulunmaktadır. Grida City Otel Antalya da ayrıca fintess merkezi, jogging, sauna, tenis, mini futbol gibi çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Grida City Otel Antalya tatilinizde konforu, eğlenceyi ve aradığınız diğer her şeyi bulmanız için kaliteli hizmet personelleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile tatilinizi güzelleştiriyor.

Grida City Otel Antalya Konum bilgileri

Grida City Otel gerek Antalya gece hayatı gerekse Antalya tarihi yerleri ile ulaşım problemi yaşanmasına izin vermeyecek konumdadır. Grida City Otel Antalya da en bilinen ve popüler gezi yerleri ile arasında çok mesafe olmayan bir oteldir. Grida City Otel Antalya da meşhur Konyaaltı plajına sadece 900 metre uzaklığındadır. Konum itibari ile şehir merkezinde bulunan Grida City Otel Antalya tatiliniz için en ideal otellerden biri olarak göze çarpmaktadır.
Gezi yerleri listemizden de sizlere bahsetmek istiyoruz. Grida City Otel Antalya da konakladığınızda, Grida City Otel Antalya şehir merkezinde bulunduğu için Antalya'nın bilindik gezi yerleri size çok yakın olacaktır. Antalya gezi yerleri içerisinde yer alan Antalya şelaleleri, Antalya hamamları, Antalya müzeleri; Grida City Otel Antalya de konakladığınız tatil günlerinizi doldurmanız için idealdir. Bu şekilde dopdolu bir yaz tatili geçirebilir, Grida City Otel Antalya bünyesinde eğlenceli tatil anıları edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder