7 Eylül 2011 Çarşamba

Alp Paşa Hotel

Alp Paşa Hotel
Antalya ekonomik otel seçenekleri ve her zevke hitap edebilen çeşitliliği ile Akdeniz'in en güzel tatil ve gezi yerlerinden biridir. Resort otel, deluxe otel, 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri gibi oldukça fazla seçeneğiniz olduğunu belirtebiliriz. Alp Paşa Hotel Antalya otelleri içerisinde yer alan, rahat ve huzurlu bir tatil isteğinde olan kişilerin tercih ettiği, tarihi bir niteliği de olan, kaliteli otellerimizden bir tanesidir. Alp Paşa Hotel Antalya içerisinde yapacağınız bir tatil, yılın tüm stresini ve yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayacak, deyim yerindeyse "yeniden doğmanıza" sebep olacaktır. Bunun en büyük nedeni, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinde sunulan üstün hizmet ve Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinin genel kalitesidir. Biz de bu yazımızın genelinde, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinin konumu ve ulaşımı, genel özellikleri, aktiviteleri ve odaları ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız. "Antalya tatili" yapmak isteyen kişilerin ve doğalında Antalya otelleri içerisinde konaklamak isteyen kişilerin, Alp Paşa Hotel Antalya ile ilgili olan bu yazımızın tamamını okumalarını ve daha sonrasında tatil planı yapmalarını öneriyoruz.

Alp Paşa Hotel Antalya Tesislerinin Konum ve Ulaşım Bilgileri

Alp Paşa Hotel Antalya, Antalya'nın en bilinen ve en fazla ziyaret edilen yerlerinden olan Kaleiçi'nde bulunmaktadır. Her yıl yüz binlerce kişi tarafından tercih edilen Kaleiçi'nin bu kadar popüler olmasının sebebi, tarihi ve doğal güzellikleri bakımından üstün özelliklere sahip olmasıdır. İşte Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri de bu tarihsel ve doğal güzelliklerin tam ortasında, Osmanlı tüccarları tarafından yapılmış olan bir konakta kurulmuştur. Tarihe ilgi duyuyorsanız ve tarihle iç içe bir tatil geçirmek dileğindeyseniz, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinde tatil yapmanızı öneriyoruz. Alp Paşa Hotel Antalya, kaliteli bir tatil yapmanız için birebirdir.
Alp Paşa Hotel Antalya, ulaşımı açısından da uygun bir yerde bulunmaktadır. Nitekim, Alp Paşa Hotel Antalya, Antalya Hava Alanı'na sadece 10 kilometre mesafede bulunmaktadır. Antalya Hava Alanı'na bu denli yakın olması, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinin yabancılar tarafından da sıkça ziyaret edilmesine neden olur. Antalya Terminali ile birkaç kilometre mesafede yer alan Alp Paşa Hotel Antalya, ulaşım açısından da iyi bir yerde konumlanmıştır.

Alp Paşa Hotel Antalya Tesislerinin ve Odalarının Genel Nitelikleri

Alp Paşa Hotel Antalya, küçük bir otel sayılabilir. Nitekim toplamda 62 odası bulunmaktadır. Bu odaların tamamında, uluslararası görüşmeler yapmaya imkan tanıyan telefonlar, yine uluslararası kanalları izleyebileceğiniz televizyonlar, dilediğiniz zaman açabileceğiniz klimalar, mini barlar ve saç kurutma makineleri yer almaktadır. 150 yıllık Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinde doktordan kuru temizlemeciye, televizyon salonundan internet cafeye kadar, türlü hizmetler yer almaktadır. Alp Paşa Hotel Antalya tarih ve lüksü aynı ortamda buluşturan ve kaliteli hizmet ile bu ruhu tamamlayan, Antalya otelleri içerisinde saygın bir oteldir. Alp Paşa Hotel içerisinde konaklamak, bir ayrıcalıktır.

Alp Paşa Hotel Antalya Tesislerinde Yer Alan Aktivite ve Eğlenceler

Alp Paşa Hotel Antalya tesislerindeki havuzlarda, dilediğinizce eğlenebilirsiniz. Yine otel içerisinde bulunan barlar, müşterilerin eğlenebilmeleri için günün çok büyük bir bölümünde hizmet vermektedir. Bu barlar içerisinde de istediğiniz kadar eğlenebilir ve stres atabilirsiniz. Ayrıca söylemeden geçmeyelim: Alp Paşa Hotel Antalya animasyon ekibi, en güzel oyunları ve etkinlikleri, sizler için hazırlamaktadır.
Alp Paşa Hotel Antalya, Antalya tatili yapmak isteyenlere özel, Kaleiçi'nde 150 yıl önce inşa edilmiş bir oteldir. "Antalya Alp Paşa Hotel" tesislerinde konaklamak için birçok sebebiniz mevcut. Bu sebeplerden en önemlisi, Alp Paşa Hotel Antalya'nın tarihi yanıdır. Siz de bu tarihi yandan faydalanmak ve kaliteli bir tatil yapmak niyetindeyseniz, siz de Antalya tatili için Antalya otelleri tercihinde bulunun ve Alp Paşa Hotel Antalya tesislerini tercih edin; erken rezervasyon ile Alp Paşa Hotel gerçek bir tatilin kapılarını, sizler için açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder