20 Şubat 2011 Pazar

Marmaris

El değmemiş güzelliği ve tarihi mirası ile Marmaris, tatil için vazgeçilmez yerlerden biridir. Çam ormanlarının çok olması nedeniyle “Yeşil Marmaris” diye de bilinen bu tatil yeri aynı zamanda yatçılığın merkezlerinden biri olma özelliğini taşır.

Marmaris’in koylarından biri olan Turunç Koyu çam ağaçları ile çevrili olup, mavi bayraklı denizi ile görenleri cezbeden bir güzelliktedir. Muhteşem doğa güzelliği ile görenleri hayrete düşüren, şifalı suyu ile oldukça ünlü olan Dalyan’da bu ilçenin göz bebeğidir. Dalgıçlık ve su kayağı gibi sporların yapıldığı İçmeler ise sakin, sessiz ve alabildiğine berrak denizi ile tatilcilerin tercih edeceği eşsiz güzellikte bir beldedir.

Tarihi yapılarıyla da oldukça ilgi gören Marmaris’te Phoenix, Bybassos, Kedrai, Amnistos, Kasara, Thyssanos, Physkos, Amos, Syrna, Euthena ve Loryma antik kentleri tarihin izlerine tanık olmak isteyen tatilciler için ayrı bir alternatif oluşturmaktadır.

Gündüz deniz, kum, güneş ve tarihi güzelliklerden sonra gece hareketlenmenin tam zamanı diyorsanız Marmaris’in gece hayatının da ayrı güzel olduğunu belirtelim.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Marmaris otellerinde yer bulmak sıkıntı yaratabilir. Bulduğunuz yerlerinde istediğiniz özellikte olma ihtimal düşük olduğu için riske atmadan erken rezervasyon kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Hem kesenize uygun hem de kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız Marmaris erken rezervasyon otellerine sezon başlamadan önce hemen bir göz atın. Oteller, tatil köyleri erken rezervasyon durumunda tesislerinde daha ucuz tatil imkanı sağladıkları gibi aynı zamanda kaliteli hizmetten de ödün vermemektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder