20 Şubat 2011 Pazar

Antalya

Ülkemizin en kalabalık ve en üst basamaklarında yer alan Antalya, yeşilin ve mavinin iç içe girdiği doğal güzellikleri ve binlerce yıllık antik kalıntıları ile tatilcilerin vazgeçemediği kültür ve turizm şehridir. Her mevsim güneşin insanın içine işlediği bu sıcacık şehirde oteller, pansiyonlar ve tatil köyleri oldukça fazladır.

Coğrafyası, iklimi ve doğal güzellikleri ile göz kamaştıran bu kentte Konyaaltı, Alanya, Kemer, Side, Kumluca, Manavgat, Kepez, Belek, Döşemealtı, Finike, Kaş, Aksu, Demre, Korkuteli ve Serik ilçeleri en gözde yerlerdendir. Ülkemize gelen turistlerin yarısını ağırlayan Antalya sakin, huzurlu, eğlenceli, heyecanlı tatil isteyenler için oldukça ideal bir ekonomik tatil yerleri içerisindedir. Geleneği ve modernliğini bir arada yaşayarak günümüze taşıması buranın vazgeçilmez olduğunun en büyük kanıtıdır.


Antalya’da gezilip görülecek yer çoktur. Eğer keşif yapmayı seviyorsanız Geyikbayırı, Güreyik, Papazkayası, Konakaltı, Kocain, Karain, Dim ve Beldibi Mağaraları ile tarihi miraslardan biri olan Kaleiçi’ni de mutlaka gezin.

Konyaaltı Plajı ve Lara Plajı en ünlü plajlarıdır Antalya’nın. Lara Türkiye’nin en büyük kum plajlarındandır. Konyaaltı ise sessiz sakin fakat aniden derinleşen eşsiz güzellikte bir denize sahiptir.

Tam anlamıyla bir turizm bölgesi olmasından kaynaklı istediğiniz özellikte otel bulabileceğiniz bu ilde sezon zamanını beklemeden önce tatil planınızı yapmanızda fayda var. Sezon daha başlamadan önce Antalya erken rezervasyon otellerinden istediğinize rezervasyonunuzu yaptırarak hem yer sıkıntısı çekmez hem de kampanyalarda %50’lere varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon kampanyaları ile oteller, tatil köyleri ve pansiyonlar ucuz tatilin keyfini yaşayabileceğiniz fiyatlarla çıkıyorlar karşınıza. Siz de kaliteli ve ucuz tatil arayanlardansanız mutlaka 2011 erken rezervasyon kampanyalarına bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder