22 Haziran 2011 Çarşamba

Adrasan Bay Hotel

Huzurlu tatil için Adrasan Bay Hotel
Cemre doğaya, yakan güneş gökyüzüne, maviler akıllara düştü mü kıyılara inme vakti gelmiş demektir. Yeşil ve mavi üzerine doğal tonlarla bezenmiş doğa manzarasında nefes alma, huzurlu bir tatil yapma zamanı demektir. Her anlamda doğal, dağların yeşilinde, denizin insanlar tarafından yorulmadığı, sessiz sakin bir kıyıda kısa da olsa vakit geçirmek isteriz. Bu sessizliği ve huzuru yaşayabileceğiniz Antalya Adrasan Bay Hotel sizi doğayla yaşama davet ediyor. Bu daveti kabul edip Adrasan Bay Hotel ile stres atabileceğiniz bir Antalya tatili geçirebilirsiniz.

Adrasan Bay Hotel
Neden Antalya Adrasan Bay Hotel?
  • Antalya Adrasan Bay Hotel herşey dahil konsepttedir.
  • Antalya Adrasan Bay Hotel denize sıfır mesafededir.
  • Antalya Adrasan Bay Hotel iki büyük açık havuza sahiptir.

Antalya Adrasan Bay Hotel mavi sularında yeşil doğa
İnsan eliyle yeşillendirilmiş bir doğa değil tamamen doğal yeşillerin içinde nefes alacaksınız Antalya Adrasan Bay Hotel ile geçireceğiniz tatilde. Antalya koyları arasında yer alan Adrasan Koyu kıyısında yer alan Hotel Adrasan Bay tesisinden çıkıp denize yürürken herhangi bir şekilde sonradan yeşillendirilmiş değil; tamamen doğal yeşillerin arasında yürüyerek denize ulaşabileceksiniz. 30 kilometrelik sahil bölgesinde bulunan Kumluca ilçesinin en doğal ve tatilcileri ağırlayan koylarından olan Adrasan Koyu sularında yüzeceksiniz Antalya Adrasan Bay Hotel ile. Üstelik Antalya Adrasan Bay Hotel plajındaki sularda serinlerken gözlerinizin önünde yalnızca yeşil dağ manzaraları olacak. Tercihinizin deniz değil de havuz olacağı günlerde ise Antalya Adrasan Bay Hotel havuzlarında gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceksiniz. İki açık ve büyük yüzme havuzuna sahip olan Antalya Adrasan Bay Hotel ile şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz kullanabileceksiniz. Serin ve temiz suların keyfinde huzurlu zamanları Antalya Adrasan Bay Hotel ile sizler de yaşayabilirsiniz.

Antalya Adrasan Bay Hotel konsepti ve lezzetleri
Antalya Adrasan Bay Hotel yaz sezonunda herşey dahil konseptte hizmet vermektedir; ancak kışın yeşil bir mekana kaçamak yapmak isterseniz Antalya Adrasan Bay Hotel yarım pansiyon konsepti ile ağırlanacağınızı bilmelisiniz. Herşey dahil konseptte Antalya Adrasan Bay Hotel ana öğünlerin dışında sizi ara öğünleri ile de ağırlayacak. Geç kahvaltı, kahve saati, gece çorbası gibi ara öğünleri de Antalya Adrasan Bay Hotel herşey dahil konseptinde alabileceksiniz. 100 kişilik kapalı ve 300 kişilik açık olmak üzere iki restoranı, altı adet barı bulunan Antalya Adrasan Bay Hotel bir de ücretli yararlanabilmeniz koşuluyla teras manzaralı alakart restorana sahiptir.   

Antalya Adrasan Bay Hotel ile yapılabilecek aktiviteler
Havuz ve plaj ile yapabileceğiniz aktivitelerin dışında Antalya Adrasan Bay Hotel ile farklı aktivitelerde de bulunabileceksiniz. Masa tenisi, bilardo, tenis, masaj, mini golf gibi aktivitelerden ücretli yararlanacağınız Antalya Adrasan Bay Hotel bünyesinde Türk ve Fin hamamı, sauna gibi aktivitelerden ise ücretsiz yararlanabileceksiniz. Dört yıldızlı Antalya otelleri arasında bulunan Antalya Adrasan Bay Hotel ile siz de unutamayacağınız bir tatil yaşayabilirsiniz.

Antalya Adrasan Bay Hotel  ile yeşil, mavi ve huzur eşliğinde mutlu tatiller!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder