6 Haziran 2011 Pazartesi

Antalya Koyları

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Koyu herkesin mutlaka görmesi gereken yemyeşil sırtların masmavi denizlere merhaba dediği Antalya koyları içinde, sizlerinde vazgeçemeyeceği bir tatil beldesidir. Çeşitli zamanlarda teknelerin yanaştığı Antalya koyları arasında yer alan Adrasan koyu Antalya tatil seçenekleri arasında yer alır ve Antalya tatil seçenekleri ile doğru seçimler yapar Antalya tatil rehberinize Adrasan koyunu ekleyerek ilk adımı atmış olursunuz.
Antalya tatil seçenekleri içerisinde yer alan yalancı cennet diye de adlandırılan Olympos koyu sizleri cezp ederek eşsiz manzarasıyla tüm tatilinizin harika geçmesini sağlar.Birbirinden güzel  Antalya koyları içinden seçtiğiniz Olympos bungalow evleri, butik otel seçenekleri, bozulmamış doğasıyla yerli yabancı birçok turistin tercihi olur. Her yıl binlerce turistin tercihi olan Olympos koyu tek başınıza ya da sevdiklerinizle doğayı en saf haliyle yaşayabileceğiniz Antalya koyları arasındayter alan Olympos koyu, bir sırt çantası ve terliklerinizle gidebileceğiniz bir koydur.
Antalya koyları içinde yer alan koylar arasında en popüler olan Olympos koyunda,  denize girdikten sonra Olympos koyuna yer alan derede vücudunuzdaki tuzdan arınabiliriniz. Antalya koyları arasında gezinirken kaybettiğiniz enerjiyi önce bu harika manzara karşısında bulunan lokantalarda, büfelerde ya da restoranlarda bulunan birbirinden lezzetli yemeklerden tadarak geri alabilir ve kaybettiğiniz enerjiyi tekrar kazanınca Antalya koyları gezintisine devam edebilirsiniz. Antalya koyları Antalya tatili sırasında tek tek gezilebilir ve tatil rehberinize dahil edilebilir. Tatil Antalya koyları ile daha hareketli ve heyecanlı devam ederken unutulmayan Antalya gece hayatını da kısaca bahsetmeden geçmeyelim.
Antalya koyları içerisinde, Antalya Olmpos ve Adrasan koyları gezintisinden sonra Antalya tatili sırasında Antalya gece hayatı ile kendinizi eğlenceye bırakabilir birbirinden özel dizayn edilmiş gece kulüplerinde sabaha kadar eğlenebilirsiniz. İyi tatiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder