6 Haziran 2011 Pazartesi

Ramada Plaza Antalya

Toros dağlarının muhteşem manzarasını  ve  Akeniz’in keyif verici renklerini doyasıya izleyebileceğiniz, şehir merkezinden de ayrılmadan, ulaşımı kolay,  zaman kaybetmeden ulaşabileceğiniz  Ramada Plaza Antalya, Antalya otelleri arasında kaliteyle tatili birleştiren oteller içinde yer alır. Ramada Plaza Antalya ile şehir merkezinde olmanın rahatlığıyla her imkandan yararlanabilir, tatil imkanlarının da hemen yanı başınızda olması ve Antalya plajları içinde masmavi denize sahip özel plajına adım atabilirsiniz. Sizlere her zaman en iyiyi sunan Antalya otelleri Antalya Ramada Plaza ile daha da güçlü ve konforlu bir hale geliyor. Ramada Plaza Antalya  havalimanına 11 kilometre uzaklıktadır. Zamandan tasarruf etmek isteyenler için çok uygun olan Antalya otelleri arasında yer alan  Ramada Plaza Antalya, Antalya falezlerinin üzerinde sizleri bekliyor ve doğa harikası falezlerin üzerinde hem şehir hem doğanın konforunu sizlere yaşatıyor.
Ramada Plaza Antalya ile yepyeni bir tatil deneyimi edinmek isterseniz yapmanız gereken hemen rezervasyon yaptırmak ve tatil rehberinize Ramada Plaza Antalya Oteli eklemek. Tamamı panaromik manzaralı odalara sahip Antalya otelleri arasında yer alan Ramada Plaza Antalya beş yıldızlı konfora sahiptir ve Ramada Plaza Antalya ile tatil ihtiyaçlarınızı karşılar rahat bir tatil geçirebilirsiniz.
Buhar banyosu, sauna ve jakuzinin ücretsiz sunulduğu Antalya otelleri içerisinde yer alan Ramada Plaza Antalya ayrıcalığı ile sizlere farklı tatil deneyimleri yaşatır. Tarihi mekanların yürüyüş mesafesi kadar yakın olduğu Ramada Plaza Antalya ile çeşitli turlara katılabilirsiniz.
Ramada Plaza Antalya ile Antalya otelleri içinde SPA ve Fitness merkezinde spor yapabilir, Ramada Plaza Antalya da birbirinden harika masaj teknikleri ile kendinizi daha zinde hisseder ve tatilden döndüğünüzde kendinizi daha canlı hissedersiniz.
Antalya otelleri içinde olan Toros Dağları manzaralı Ramada Plaza Antalya ile tatilin tadına varın. Ramada Plaza Antalya da şehir ile doğayı birleştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder