16 Ağustos 2011 Salı

Divan Hotel Antalya

Divan Hotel Antalya
Divan Hotel Antalya, Antalya otelleri içerisinde, çağdaş mimarisi ve estetik yapısı ile ayrılmaktadır. Divan Hotel Antalya tesisleri, Antalya'da en fazla tercih edilen otellerin başında gelir. Bunun en büyük sebebi, kalan misafirlerin rahat bir tatil geçirmesi ve Divan Hotel Antalya tesislerinin olanaklarından dilediklerince faydalanmaları. Divan Hotel Antalya, bu yanıyla, kalan herkesi mutlu edebilecek nezih bir oteldir. Kaleme aldığımız bu yazımızda, Antalya otelleri bünyesinde kalmak isteyip de hangisinde karar kılacağını bilemeyen kişilere ve zaten Divan Hotel Antalya tesislerinde kalmayı kesin olarak düşünen kişilere, Divan Hotel Antalya tesisleri ile ilgili geniş bilgiler vererek yardımcı olmaya çalışacağız.
Yazımızda genel olarak, öncelikle erken rezervasyon otelleri arasında da yer alan Divan Hotel Antalya tesislerinin konumu ile bilgilere yer vereceğiz. Divan Hotel Antalya tesislerinin Antalya otelleri içerisindeki konumu ile ilgili bilgi verdikten sonra, Divan Hotel Antalya tesislerine yurt dışından ve yurt içinden gelen turistlerin nasıl ulaşacağından bahsedeceğiz. Ardından Divan Hotel Antalya tesislerinde yer alan olanaklar ve tesislerin genel özeliklerinden söz edeceğiz. Nihayetinde Divan Hotel Antalya tesislerinde yer alan odaların da özellik ve avantajlarından bahsedip yazımızı sonlandıracağız.

Divan Hotel Antalya Konumu ve Ulaşımı

Divan Hotel Antalya, Antalya otelleri içerisinde,  konumu ve ulaşımı itibariyle, oldukça avantajlı bir oteldir. Öyle ki, Antalya Hava Alanı'na sadece 11 kilometre mesafede bulunmaktadır Divan Hotel Antalya, tesislerinde konaklamak isteyen yabancı turistler, Antalya Hava Alanı'nı kullanarak Divan Hotel Antalya tesislerine ulaşabilirler. Diğer bir deyişle, Antalya Hava Alanı'nda inen bir yolcu, Antalya otelleri bölgesinde yer alan Divan Hotel Antalya tesislerine, sadece 10-15 dakika içerisinde ulaşabilir ve doyumsuz bir tatilin keyfini çıkarabilir.

Yurt dışından gelen turistlerin Divan Hotel Antalya tesislerine ulaşması bu şekildeydi; peki yurt içinden gelecek olan kişiler, Divan Hotel Antalya tesislerine nasıl ulaşabilir? Bunun cevabı, daha da kolay. Nitekim, sadece 9 kilometrelik mesafe ile Antalya Terminali'nden ayrılmaktadır Divan Hotel Antalya. Divan Hotel Antalya içerisinde tatilini geçirmek isteyen yerli turistler, Antalya Terminali'nde indikten sadece birkaç dakika sonra, Divan Hotel Antalya tesislerinde olabilir ve Antalya otelleri büyüsüne kapılabilir.

Divan Hotel Antalya Tesisleri ve Özellikleri

Divan Hotel Antalya, yaklaşık 200 odalı lüks bir oteldir. Antalya'daki "gezi yerleri" ve Antalya otelleri içerisinde, Divan Hotel Antalya tesislerinin çevresindeki doğal güzellikleri de sayabiliriz. Nitekim Divan Hotel Antalya, Antalya'nın en güzel yerlerinden bir tanesinde kurulmuştur. Divan Hotel Antalya tesislerinin denize olan konumu da sıfırdır. Yani dilediğiniz an, Divan Hotel Antalya tesislerine ait olan plajda güneşlenebilir, denize girebilir ve gerçek bir tatilin keyfini sürebilirsiniz.
Divan Hotel Antalya özelliklerini pek de ayrıntılandırmıyoruz, net olarak şunu söylüyoruz ki: Divan Hotel Antalya tesisleri, Antalya otelleri içerisinde, ihtiyacınız olan her şeyi karşılayabilecek nadir otellerden bir tanesidir. Bu sebeple, Antalya otelleri içerisinden kalınacak yer belirlenirken, Divan Hotel Antalya tesisleri dikkate alınmalıdır.

Divan Hotel Antalya Odaları

Antalya Divan Hotel odaları da yine bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere dizayn edilmiş, lüks odalardır. Neredeyse tüm Antalya otelleri dahilinde olduğu gibi odanızda, telefon, televizyon, klima, minibar ve saç kurutma makinası gibi temel ihtiyaçlarınız bulunmaktadır. Bunun dışında Divan Hotel Antalya oda servisi 24 saat hizmetinizdedir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere, emrinizdedir.
Antalya otelleri içerisinde saygın bir yere sahip olan Divan Hotel Antalya, iyi bir tatil geçirmeniz için tüm olanakları ile seferber olmuştur. Siz de Antalya otelleri tercihinde bulunmak üzereyseniz, Divan Hotel Antalya, tam da size göre bir otel; önerimizi dikkate almanızı ve tatilinizi Divan Hotel Antalya tesislerinde geçirmenizi öneriyoruz. Şimdiden iyi tatiller!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder