29 Temmuz 2011 Cuma

Bilem High Class Hotel

Bilem High Class Hotel
"Bilem High Class Hotel" Antalya'da yer almaktadır. Aynı zamanda butik otel özelliği de taşıyan Antalya Bilem High Class Hotel ile ilgili çeşitli bilgiler vererek, bu otelde kalmak isteyebilecek kişilerin, otel ile ilgili fikir edinmesine yardımcı olacağız.

Antalya Bilem High Class Hotel, Antalya'nın Eski Lara Yolu'nda yer almaktadır. Deniz ile arasında, sadece 50 metre bulunan Antalya Bilem High Class Hotel içerisinde konaklamak, sizin için iyi bir tatilin kapılarını aralayacaktır. Antalya Bilem High Class Hotel, hizmet konusunda, çevresindeki otellerin tamamı ile yarışır durumda. Butik otel olmasına rağmen, müşteri odaklı hizmet politikalarıyla, tercih edeni asla pişman etmiyor, gelecek sene yapılacak olan tatilin de yine Antalya Bilem High Class Hotel bünyesinde yapılması konusunda kişilerin fikir sahibi olmasına neden oluyor.

Antalya Bilem High Class Hotel Özellikleri

Antalya Bilem High Class Hotel, ulaşımı sebebiyle de oldukça avantajlıdır. Antalya Hava Alanı'na sadece 10 kilometre mesafede bulunan Antalya Bilem High Class Hotel, Antalya Terminali'ne de 15 kilometre mesafede yer almaktadır.

45 odası bulunan Antalya Bilem High Class Hotel, sessiz ve sakin bir tatil geçirmeniz için, oldukça ideal bir otel. Özellikle tatilini sessiz bir ortamda geçirmek isteyenler, butik otellerin huzurunu arayanlar ve bol bol odasında vakit geçirmek isteyen kişiler için Antalya Bilem High Class Hotel, bu konuda Antalya otelleri içerisinde önemli bir yere sahiptir.

Sessizliği sevenler bir yana; Antalya Bilem High Class Hotel, Antalya eğlence düşkünü gençler için de her türlü ayrıntıyı düşünerek hayata geçirmiş durumda. Antalya Bilem High Class Hotel içerisinde yer alan çeşitli barlar bulunmaktadır; günün büyük bir kısmı açık olan bu barlarda eğlenebilir, stres atabilirsiniz.
Kuru temizleme ve uyandırma servisi gibi hayatınızı kolaylaştıracak ayrıntılar, yine Antalya Bilem High Class Hotel içerisinde düşünülmüş ve faaliyete geçirilmiş. Antalya Bilem High Class Hotel bünyesinde hizmet vermekte olan bir adet de kuaför bulunmaktadır. Antalya'da yer alan "gezi yerleri" ile ilgilenmeden önce, kuaförde bakımınızı yapabilirsiniz. Bu sayede kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
Antalya Bilem High Class Hotel odaları, ortalama 20 metrekare boyutlarındadır. "Antalya otelleri" içerisinde oldukça ideal olan bu alan içerisinde, sizin rahat edebilmeniz için her türlü ayrıntı düşünülmüş: İstediğiniz her an duş yapabileceğiniz küvet ve duş bar, ulusal kanal ve uluslararası kanalları seyredebileceğiniz plazma TV, her an serinlemeniz için split klima ve daha birçok yenilik... Hepsi Antalya Bilem High Class Hotel dahilinde, hizmetinize sunulmuştur.

Antalya Bilem High Class Hotel ile plaj arasındaki mesafenin 50 metre olduğunu, yazımızın başında dile getirmiştik. Yine de plaja kadar gitmek istemeyenler için Antalya Bilem High Class Hotel, çakıllı havuz inşa etmiş. Bu sayede, plajda olmasanız bile kendinizi plajda gibi hissedebileceksiniz, deniz keyfini havuz içerisinde çıkarabileceksiniz.

"Bilem High Class Hotel Antalya" tesisleri içerisinde yer alan hamam, jakuzi ve sauna hizmeti, tüm müşterilere ücretsiz olarak sunulmaktadır. Dileyen müşteriler, belirli saatlerde jakuzi, hamam ve sauna hizmetinden yararlanabilir, bu seçeneklerin keyfine varabilir.

Bilem High Class Hotel, Antalya'daki "ekonomik oteller" statüsünde yer almaktadır; sizler de hem ucuz hem de kaliteli tatil yapmak istiyorsanız Antalya Bilem High Class Hotel tercihinde bulunabilirsiniz, keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder