22 Haziran 2011 Çarşamba

Crowne Plaza Antalya

Crowne Plaza Antalya ile elit bir tatil keyfi...
Uzun bir sahil üzerinde, uçsuz bucaksız bir deniz manzarasına nazır, her odasının denizi görebildiği bir mekanda tatil geçirmek ister misiniz? Tüm tatilcilerin akın etmesi yüzünden kirlenmiş ya da kalabalık sularda yüzmek mecburiyetinde kalmayacağınız maviler istemez misiniz? Yerden yüksek, göğe yakın, havadar bir terasta farklı lezzetlerle keyif yapmaya ne dersiniz? Tasavvur edildiğinde dahi başka ufuklara yolculuğa sürükleyen bu sahnelerin gerçeğinde Crowne Plaza Antalya ile siz de olabilirsiniz. Diğer Antalya otelleri ile kıyaslandığında kalitesi ve şık ortamları ile öne çıkabilecek Crowne Plaza Antalya ile dilediğiniz Antalya eğlence keyfini yaşayabilirsiniz.

Crowne Plaza Antalya
Neden Crowne Plaza Antalya otelleri arasında tercih edilmeli?
  • Crowne Plaza Antalya farklı lezzetler hazırlayan alakart restoranlara sahiptir.
  • Crowne Plaza Antalya özel plaja sahiptir.
  • Crowne Plaza Antalya merkeze 5 kilometredir.

Crowne Plaza Antalya odaları
Antalya Crowne Plaza oda seçenekleri açısından birçok alternatifi olan bir tesistir. Crowne Plaza Antalya standart odalarını bu yılkı Antalya tatili için tercih edebileceğiniz gibi daha özel bir tatil geçirmek isterseniz junior süit ya da corner süit odalarını da seçebilirsiniz. Ayrıca Crowne Plaza Antalya bünyesinde iki adet engelli odası olduğunu bildirmek de faydalı olacaktır.  Tüm odaların deniz manzaralı olduğu Crowne Plaza Antalya ile odalarınızda da tatilin kalan kısmını güzel bir ortamda bulunarak geçirebileceksiniz.

Crowne Plaza Antalya restoran ve lezzetleri
Dünyanın en iyi üç mutfağı arasında olan Türk mutfağının en iyi örneklerini tadacağınız Crowne Restoran’da kahvaltı ve akşam yemeklerinizi alabileceksiniz. Antalya otelleri arasındaki Crowne Plaza Antalya bünyesinde bir de tasvirlerle betimlenemeyecek güzellikte bir ambiyansa sahip Ambrosia Restoran vardır. Crowne Plaza Antalya binasının onuncu katında bulunan bu alakart restoranda akşam yemeklerinizi gece 23.00’e kadar deniz manzarasında sürdürebilirsiniz. Ambrosia Restoran kadar güzel bir panoramaya hakim olmasa da çağdaş saray mimarisi ile göz dolduran Atrium da lobi katında neredeyse tüm gün vakit geçirebileceğiniz Crowne Plaza Antalya ortamlarındandır. Bunun dışında Pool Bar’a da sahip olan Crowne Plaza Antalya otelleri arasında leziz yemekleri, şık sunum ve ortamlarda alabileceğiniz bir mekândır.

Crowne Plaza Antalya ile zaman
Diğer Antalya otelleri gibi tüm gün sizi eğlendirmeye çalışan bir animasyon ekibine sahip olmayan, böyle bir eğlence anlayışında olmayan Crowne Plaza Antalya ile vakti farklı aktiviteler ile ya da farklı ortamlarda değerlendirebileceksiniz. Özellikle Crowne Plaza Antalya spa merkezi yalnızca siz Crowne Plaza Antalya misafirlerine değil belirli bir bedel karşılığı hizmet alan üyelerine de açıktır. Tüm masaj ve bakım hizmetlerini bulabileceğiniz Crowne Plaza Antalya otelleri arasında bu konuda en iyiler arasındadır denebilir. Hamam, sauna, 10.  katta bulunan jakuzi havuzu gibi ortamlarda Crowne Plaza Antalya tatilinizi zevkle geçirebileceksiniz.

Elit ortamda, leziz tatlarda bir tatili Crowne Plaza Antalya ile geçirebilirsiniz!   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder