22 Haziran 2011 Çarşamba

Antalya da Yapılacak Aktiviteler

Antalya da yapılacak aktiviteler ile heyecanlı bir tatile merhaba deyin...
Her sezon sıcak, neşeli ve gidilmesi gereken tatil yerlerinden biridir Antalya. Tarihin en özel anılarını fısıldar size, sokaklarında mis kokulu çiçekleri, dans eden şelaleler, mükemmel bir deniz, yumuşacık Akdeniz meltemi ve eşi benzeri olmayan bir şehirdir Antalya. Gündüzüyle ayrı, gecesiyle ayrı bir tatil ortamı yaratır sizlere. Antalya tatili sırasında dilediğiniz tatil beldesine kolayca ulaşabilir, her anınızı farklı bir tatil beldesinde değerlendirebilirsiniz.
Antalya tatili sırasında Antalya da yapılacak aktiviteler arasında karar vermeden önce tatilin en başında karar vermeniz gereken nokta, nasıl bir tatil yapmak istediğinizdir. Antalya tatili sırasında heyecan dolu turlarla farklı yerlerde farklı arkadaşlıklar kurmak mı, sakin bir otel de dinlenmek mi istersiniz? Antalya tatili ile Antalya da yapılacak aktiviteler arasında bulunan su sporlarıyla vakit geçirmek mi yoksa yine Antalya da yapılacak aktiviteler içinde yer alan, mavi turlara katılmak mı sizin için daha iyi olurdu?
Tarih şehri olan Antalya da tarih turlarına çıkmadan dönmemelisiniz.  Tatil ajandanıza eklediğiniz Antalya tatili içerisine dahil edebileceğiniz birçok Antalya da yapılacak aktiviteler arasında Antalya Müzesi gezisi de olmalıdır. Antalya da yapılacak aktiviteler programında yer alan müzede 13 tane salon vardır ve Kronolojik ya da konularına göre sınıflandırılmış olup siz ve çocuklarınızın mutlaka görmesi gereken bir müzedir. Antalya da yapılacak aktiviteler içerisine mutlaka dahil edilmelidir.
Antalya da Yapılacak Aktiviteler

Antalya tatili sırasında Antalya da yapılacak aktiviteler nelerdir?

  • Antalya da yapılacak aktiviteler arasında mutlaka mavi tura çıkılmalıdır.
  • Rafting de Antalya da yapılacak aktiviteler içerisinde yer almalıdır.
  • Tarih turları da Antalya da yapılacak aktiviteler içindedir.
  • Su sporları da Antalya da yapılacak aktiviteler dahilindedir.
Antalya köprülü kanyonda yapabileceğiniz rafting Antalya da yapılacak aktiviteler arasında en heyecanlı olanlardan olup, bir kişi de olsanız, kalabalık bir grup da olsanız rafting heyecanına katılabilirsiniz. Antalya da yapılacak aktiviteler Antalya içerisinde heyecan yaratan rafting sporu sırasında Kemer' den Alanya' ya, Antalya ve civar ilçelerinden hiç bir ekstra ücret talep edilmeden dilediğiniz gün lüks transfer araçlarıyla alınıp turlara dahil olabilirsiniz.

Antalya tatili ile unutulmaz dakikalar yaşayabilir, dilerseniz 2 kişilik kano dilerseniz 6-8 kişilik botlarda gönlünüzce rafting sporunun keyfini sürebilir, eğlence ve macerayı bir arada yaşayabilirsiniz. Antalya tatili ile heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor.
Antalya da yapılacak aktiviteler bunlarla sınırlı kalmıyor, Antalya gece hayatı ile sınırsız eğlenceye adım atabiliyor ve sabaha kadar dans edebiliyorsunuz. Antalya da yapılacak aktiviteler ile zamanın nasıl aktığını fark edemeyebilir, gün ışığını görünce Antalya tatili sırasında konakladığınız otele geri dönebilir, yorgunluğunuzu üstünüzden atarak, Antalya da yapılacak aktiviteler programı ile yepyeni bir güne başlayabilirsiniz. Antalya da yapılacak aktiviteler sizleri bekliyor.
Antalya da yapılacak aktiviteler içinde kendinize bir gezi programı ayarlayıp, Antalya’nın doğal güzelliklerini görmenizde de fayda vardır. Dünyanın sayılı yerlerinden biri olan Antalya’nın doğal güzellikleri, mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında gelir ve Antalya tatili sırasında Antalya da yapılacak aktiviteler programına dahil edilmelidir. Antalya’nın doğal güzelliklerinden biri Düden Şelalesi’dir güneşli bir yaz gününde Antalya da yapılacak aktiviteler programında yer alan bir diğer aktivite ise Kurşunlu Şelalesi’nde bir yandan serinleyip, bir yandan da alabalıkların tadına bakılmalıdır.

Heyecana ve mutluluğa Antalya da yapılacak aktiviteler ile hazır olun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder