9 Mayıs 2011 Pazartesi

Sea Life Resort Hotel

Antalya’nın en ünlü tatil yerlerinden biri olan Konyaaltı’nda masmavi denize karşı konumlandırılmış Sea Life Resort Hotel hem merkeze yakınlığı hem de tertemiz havası ile en çok tercih edilen yerlerdendir. Yerli ve yabancı turistlerin her yıl akın ettiği Antalya eğlence keyfini sürebileceğiniz hem kaliteli hem de ekonomik otellerin bulunduğu en özel tatil yerlerindendir. Sezon zamanında sıkıntı olsada erken rezervasyon kampanyalarında yer alan Antalya Sea Life Resort Hotel bu hayalinizi gerçekleştiriyor ve istediğiniz gibi bir tatil keyfi sunuyor sizlere.
Antalya Sea Life Resort Hotel’in açık ve kapalı yüzme havuzlarınızda serinleyip tatil keyfini çıkarabileceğiniz gibi özel plajında muhteşem denizin tadına da varabilirsiniz. Tatil keyfinizi Sea Life Resort Hotel’in odalarında da doyasıya yaşayabilirsiniz. En büyük rahatlığı bulacağınız sade tasarımı ile Antalya Sea Life Resort Hotel’in odalarında aradığınız her şeyi de bulabilirsiniz. Hatta öyle ki Sea Life Resort Hotel’in içerisinde market, çamaşırhane, fotoğraf, otopark ve doktor bulunuyor.
Dilerseniz Sea Life Resort Hotel’in Spa ve güzellik merkezinde tatilinizi noktalamadan önce güzel bir bakım ve masaj yaptırabilirsiniz. Şehir kalabalığına ve strese dönmeden hemen önce yaptıracağınız Antalya Sea Life Resort Hotel’in masajı gerçekten size çok iyi gelecek ve yenilenmiş olduğunuzu hissedeceksiniz. Ondan öncesinde Antalya Sea Life Resort Hotel’in hamam ve saunasına da mutlaka girmenizi öneririm.
Gündüzleri Sea Life Resort Hotel’in aktiviteleri ile eğlenceli zaman geçirerek akşamları da animasyon ekibinin bol kahkahalı ve enerji dolu gösterileri ile bambaşka bir tatil zevkini yaşayabilirsiniz. Herşey dahil konsepti ile hizmet veren Antalya Sea Life Resort Hotel de en kaliteli ve ekonomik tatil keyfini yaşamaya hazır olun. Çocuklar içinde eğlenceli tatil fırsatı sunan Sea Life Resort Hotel’de gönül rahatlığı ile bir tatil yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder