18 Eylül 2012 Salı

Ladin Hotel



Çeşme Otellerinde Tatil Yapmak Niyetiniz Varsa Haydi Çeşme Ladin Hotel'e!

Ladin Hotel
Ladin Hotel, Çeşme otelleri farkını ve ayrıcalıklarını yerinde görmek isteyen kişilerin tercih edebileceği, Çeşme'nin en gözde otellerinden bir tanesidir. Çeşme tatili yapmayı planlayan herkes, Çeşme Ladin Hotel tesislerini mutlaka göz önünde bulundurmalıdır; nitekim Çeşme Ladin Hotel, Çeşme'nin en özel yerlerinden bir tanesi olan Dalyanköy'e kurulmuştur ve müşteri odaklı eşsiz hizmetleri ile kısa sürede beğenilen bir otel haline gelmiştir. Böylesine başarılı bir otelde tatil yapmak sizin de hakkınız. Bu hakkınızı kullanmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden harekete geçin ve Çeşme Ladin Hotel tesislerine erken rezervasyon yaptırın. Bu şekidle, aynı zamanda ucuz tatil fırsatı da yakalamış olursunuz.


Çeşme Otellerinde Tatil

Çeşme, yalnızca İzmir değil; Çeşme plajları, doğal güzellikleri ile Ege Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir. TÜRSAB'ın yapmış olduğu araştırmalarda da görülmektedir ki Çeşme'ye olan ilgi her geçen yıl artıyor, her geçen yıl yurt içinden ve yurt dışından çok daha fazla kişi Çeşme otellerinde tatil gerçekleştiriyor. Bu kişilerin yaptığı tarzda tatil yapmak, dolayısıyla da tatilinizden mutlu ve memnun bir biçimde dönmek ister misiniz? Bu sorumuza "evet" cevabı veriyorsanız, harekete geçmek için daha fazla vakit kaybetmemeli ve bir an önce erken rezervasyon yaptırmalısınız.

Çeşme Ladin Hotel Konumu ve Ulaşımı

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Çeşme'nin Dalyanköy mevkiinde bulunan Çeşme Ladin Hotel tesislerinin denize olan konumu sıfırdır. Tatilde kalite ve farklılık arayanlar, özellikle de deniz turizminden hoşlanan kişileri Çeşme Ladin Hotel tesislerine davete diyoruz.
Çeşme Ladin Hotel, ulaşım olanakları açısından da diğer Çeşme otellerine göre bir adım öne çıkıyor. Nitekim yurt dışından gelecek olan kişiler, otele 110 km uzaklıkta bulunan İzmir Adnan Menderes Hava Alanı'nı kullanabilirler, daha yakından gelecek olan kişiler için ise Çeşme Otobüs Terminali, otele sadece 3 km uzaklıktadır.

Çeşme Ladin Tesisleri ve Odaları

Oda sayısı bakımından küçük ölçekli olan Çeşme Ladin Hotel tesisleri, hizmetleri ile büyümektedir, Çeşme'nin en özel otellerinden bir tanesi haline gelmektedir. Çeşme Ladin Hotel tesislerinde, toplamda 66 oda bulunuyor. Aile ve standart odaların bulunduğu Çeşme Ladin Hotel tesislerinde açık ve kapalı havuzlar, restoranlar, toplantı ve oyun salonu, market gibi çok çeşitli olanaklar mevcuttur.
Çeşme Ladin Hotel odalarında da aradığınız her türlü ihtiyacınızı bulabilirsiniz: TV, telefon, saç kurutma makinesi, klima, mini bar ve çalışma masası gibi. Çeşme Ladin Hotel odalarının deniz manzaralı olduğunu, her odanın zemininin halı kaplama olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca otel odalarında balkon da bulunuyor.

Çeşme Ladin Hotel Aktiviteleri

Çeşme Ladin Hotel tesislerinde bulunan oyun salonlarında eğlenebilir ve vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca masa tenisi gibi mini oyunlarla da hareketli dakikalar geçirmeniz mümkündür!
  • İzmir otellerinde tatil yapmanın keyfini Çeşme Ladin Hotel tesislerinde çıkarmaya hazır mısınız?
  • Her türlü ihtiyacınızın karşılandığı kaliteli bir tatil için siz de Ege otellerine gelin!
  • Çeşme otelleri tercihinde bulunacak olan kişileri, Çeşme Ladin Hotel'e davet ediyoruz!
Hotel Ladin, Çeşme'de tatil yapmanın en özel, en güzel yanlarından bir tanesidir. Sizleri de Çeşme'deki gezi yerlerine, Çeşme Ladin Hotel tesislerine davet ediyoruz. Ladin Hotel sayesinde Çeşme otellerinin ne kadar kaliteli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız!
Çeşme Ladin Hotel, Çeşme'nin en gözde ve en özel otellerinden bir tanesidir; bu otelde tatil yapmak sizin de hakkınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder