9 Mayıs 2012 Çarşamba

Solto Alaçatı Hotel


Solto Alaçatı Hotel sizi Çeşme'nin güzelliklerini yaşamaya davet ediyor.

Solto Alaçatı Hotel
Hayallerinizdeki tatile Çeşme Solto Alaçatı Hotel ile ulaşabilirsiniz. Çeşme otelleri içerisinde bulunan Solto Alaçatı Hotel farklı tasarım ve konsepti sayesinde tatilcileri kendisine bağlıyor. Tatilinizin eğlenceli ve bol aktiviteli geçirmek istiyorsanız tercihiniz Çeşme Solto Alaçatı Hotel olmalıdır. Müşteri memnuniyeti kavramının bilincinde olan personeli, her damak tadına uygun yemekleri ve muhteşem manzarası ile Solto Alaçatı Hotel sizleri tatilin gerçek bir tatil olduğu yere Çeşmeye davet ediyor. Turizm konusunda ülkemizin en gözde yerlerinden olan çeşme gerek kalitesi gerekse görsel zenginlikleri ile tatilinizi geçireceğiniz yerlerin başında geliyor. Çeşme otelleri içerisinde bulunan Solto Alaçatı Hotel bu kaliteyi daha da yukarılara taşımakta kararlı gözüküyor. Her yıl yabancı tatilcilerin çoğunluğunu oluşturduğu bu nezih konaklama merkezi erken rezervasyonlar sayesinde de uygun tatil kavramını bizlerle buluşturuyor. Gelin beraber yaz tatilini geçirmeniz için önerdiğimiz otelin özelliklerine kısaca göz atalım.

Çeşme Solto Alaçatı Hotel özellikleri

  • Solto Alaçatı Hotel denize sıfır konumunda sizleri karşılıyor
  • Aktivite olanaklarının oldukça fazla
  • Çeşme merkezine ve terminaline oldukça yakın
  • Hava yolu ve kara yolu ile ulaşımı rahat
  • Solto Alaçatı Hotel erken rezervasyonlar sayesinde %15 indirim sunuyor
  • Personeli tecrübeli ve müşteri memnuniyeti kavramı hakkında bilgili
Çoğumuzun tatilde yaşadığı sorunların başında yetersiz personel ve kalabalık bir konaklama merkezi geliyor. Bu sorunların bilincinde olan Solto Alaçatı Hotel 88 odalı tesisi ile sizleri özel müşteri sınıfına sokan konaklama merkezlerindendir. Çeşme Solto Alaçatı Hotel hayallerinizdeki manzara ve özelliklerle sahip olan konaklama merkezidir.

Solto Alaçatı Hotel tesis ve ulaşım olanakları
  • Solto Alaçatı Hotel içerisinde 88 adet oda
  • 1 Açık 1 Kapalı yüzme havuzu
  • Türk hamamı
  • Sağlıklı zayıflamak için Solto Alaçatı Hotel sauna
  • Açık ve kapalı restoran
  • 3 adet bar
  • Beach Club bulunmaktadır.
Çeşme Solto Alaçatı Hotel gerek tesis özellikleri gerekse ulaşım konusunda da tatilcilerin yanında olan bir oteldir. Tesiste fazla oda sayısı olmaması kalabalıktan sıkılan tatilcilere özel bir alanda tatil yapabilme imkanı sağlıyor. Deluxe Odalar 40-45 m2 genişliğinde olup tatilciler için kendine ait özel havuzları bulunuyor. Denize sıfır doğa içerisinde kurulan Solto Alaçatı Hotel Akdeniz mutfağının en güzel lezzetlerini 350 kişilik L´Olivo Restaurant ve Solto Deniz Restaurant’da tatilcilerin beğenisine sunuyor. Ayrıca misafirlerine 17:00 - 18:00 saatleri arasında afternoon tea ile muhteşem İtalyan tartları, İzmir gevrek ve tulumunun bir araya geldiği lezzetler ikram ediliyor.
Ulaşım konusunda da oldukça uygun konumda olan Solto Alaçatı Hotel Çeşmenin en güzel yeri olan Alaçatı’da bulunuyor. Çeşme merkezine ve terminale sadece 9 km uzaklıkta olan Solto Alaçatı Hotel’ye dilerseniz İzmir Adnan Menderes havaalanından da hava yolu ile geçebilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan bu yaz tatilinde kendinizi önemsediğinizi gösterin. Biz size sizi en az sizin kadar önemseyen Çeşme Solto Alaçatı Hotel’i tavsiye ediyoruz.
Doğal güzelliklerin içerisinde aktivite dolu bir serüvene hazır mısınız? Solto Alaçatı Hotel ayrıcalığı ile Çeşme'yi dolu dolu yaşayın. Çeşmede sörf, doğal güzellikler, aktivitelerle dolu bir tatile hazır olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder