24 Şubat 2012 Cuma

Central Park Otel


Central Park Otel Çeşme ile Benzersiz Bir Tatil Fırsatı!

Central Park Otel
Central Park Otel, Çeşme otelleri içerisinde bulunan; Çeşme'de tatil yapan herkesin öncelikli tercihleri arasında yer alan, son derece kaliteli ve nezih bir tesistir. Central Park Otel Çeşme tercihinde bulunan ve nezih bir ortamda kaliteli bir tatil yapmak isteyen kişiler, hiçbir pişmanlık yaşamamışlardır. Siz de bu kişiler arasında olmak ve Central Park Otel Çeşme memnuniyetini yaşamak ister misiniz? Eğer "evet" diyorsanız, bir an önce harekete geçmelisiniz, erken rezervasyon 2012 fırsatlarından da faydalanarak, kaliteli bir tatil yapmalısınız. Nitekim erken rezervasyon sistemi, Central Park Otel Çeşme tesisleri içerisinde hem kaliteli hem de ucuz bir tatil yapmanıza olanak sağlar. Hayallerinizdeki tatili gerçekleştirmek, Central Park Otel Çeşme ile mümkün olacaktır!

Çeşme Otelleri Farkını Görün

Çeşme, Türkiye'nin en fazla tercih edilen tatil yörelerinden bir tanesidir. Çeşme'nin bu denli tercih edilmesindeki temel sebep, doğal güzellikleridir. Siz de Çeşme'de tatil yaparak ve Çeşme otelleri içerisinde konaklayarak, bu güzelliklerden faydalanabilirsiniz ve böylelikle, çok amaçlı bir tatil gerçekleştirebilirsiniz. İzmir otelleri içerisinde konaklamak, gerçek bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı siz de hak ediyorsunuz! Hak ettiğiniz ayrıcalığa sahip olmak için tek yapmanız gereken, Çeşme'de tatil yapmak!

Central Park Otel Çeşme tesisleri, Ege otelleri içerisinde bulunan, Çeşme tatili yapacak kişiler için son derece ideal bir tesistir. Bu tanıtım yazımızda, Central Park Otel Çeşme tesisleri ile ilgili kısa kısa bilgiler vereceğiz.

Central Park Otel Çeşme Konumu ve Ulaşımı

Central Park Otel Çeşme tesisleri, Çeşme'nin Çiftlikköy mevkiinde bulunmaktadır. Çiftlikköy, deniz ile yeşilin buluştuğu, muazzam bir yerdir. Central Park Otel Çeşme tesisleri, Çeşme koyları içinde denize sıfır bir konumda kurulmuştur ve Çiftlikköy'ün tüm güzelliklerini yansıtmaktadır. Çeşme oteller farkını, Central Park Otel Çeşme tesisleri ile çok daha iyi anlayacaksınız.
Central Park Otel Çeşme tesislerine ulaşmak, dolayısıyla da İzmir'e gelmek isteyen kişiler, hava ve kara yolunu rahatlıkla kullanabilirler. Hava yolu için Adnan Menderes Hava Alanı'nı kullanabilirsiniz, kara yolu için ise 2 buçuk kilometre ötede bulunan Çeşme Terminali, son derece uygun bir seçenektir. Özel araçları olanlar için Central Park Otel Çeşme tesislerine ulaşmak, işten bile değildir!

Central Park Otel Tesisleri ve Odaları

Central Park Otel Çeşme tesisleri, oldukça kaliteli bir oteldir. Bu sebeple, sunduğu hizmetler de göz doldurmaktadır. Central Park Otel Çeşme havuzları, oldukça güvenlidir; çocuklarınızla rahatça vakit geçirebilirsiniz. Central Park Otel Çeşme restoranlarında da son derece lezzetli yemekler tadabilirsiniz. Fitness merkezinde formunuzu koruyabilir, sauna ve Türk hamamı kayfini de çıkarabilirsiniz.
Central Park Otel Çeşme odalarında bulunanlar: TV, telefon, çalışma masası, klima, saç kurutma makinesi ve mini bar. Central Park Otel Çeşme odalarının büyük bir kısmının deniz manzaralı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Central Park Otel Aktiviteleri

Central Park Otel Çeşme tesislerinde, gün boyu hizmet veren animasyon ekibi bulunmakta ve hizmet vermektedir. Siz de düzenlenen etkinliklere katılarak stres atabilir, keyifli bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.
  • Central Park Otel Çeşme ile benzersiz bir Çeşme tatili, sizi bekliyor!
  • Central Park Otel ile en kaliteli tatilleri siz gerçekleştirin!
  • Çeşme otelleri farkını görmek için daha ne bekliyorsunuz?
Otel Central Park, gezi yerleri ile meşhur Çeşme'de bulunan, son derece lüks bir tesistir. Siz de Central Park Otel Çeşme içerisinde kalmak üzere erken rezervasyon yaptırın, siz de Central Park Otel farkını yerinde görün ve yaşayın!

Central Park Otel Çeşme tesislerinde yapacağınız tatili, uzun yıllar unutamayacaksınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder