9 Mayıs 2011 Pazartesi

Sinemis Hotel

Antalya’nın merkezinde denize sıfır km olan Sinemis Hotel misafirlerinin memnuniyetini ön planda tutan ekonomik Antalya otelleri arasındadır. Hem konumu gereği hem de ilgili personelleri ile çok tercih edilen otellerden biri olan Sinemis Hotel Antalya sessiz sakin ve huzurlu bir tatil fırsatı sunuyor sizlere.
Sinemis Hotel’in odaları oldukça sade tasarlanmıştır ve aynı zamanda ihtiyacınız olabilecek en ince ayrıntıya kadar herşey düşünülmüştür. Türk misafirperverliğini en güzel şekilde sergileyen Sinemis Hotel Antalya’da yemeklerinin lezzeti de ayrı bir güzel oluyor. Sabahları güzel bir kahvaltının ardından hemen deniz kenarına inebilir ve Sinemis Hotel’in kumsalında güzel bir yürüyüşle tertemiz Akdeniz havasını içinize çekebilirsiniz. Ardından Sinemis Hotel Antalya’nın konakladığınız odasında biraz dinlendikten sonra masmavi denizin sularına kendinizi bırakabilirsiniz.
Sinemis Hotel Antalya’da ayrıca kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü servisi de bulunuyor. Gerektiğinde Sinemis Hotel’in bu ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Merkezde olan Sinemis Hotel Antalya’da Antalya’nın muhteşem güzelliklerini de gezebilirsiniz. Sinemis Hotel’de konaklayarak Antalya tarihi mekanlarından antik kentlerine ya da doğal güzelliklerine doğru farklı bir yolculuk yapabilirsiniz. Antalya gece hayatına da dalmak isterseniz merkeze oldukça yakın Sinemis Hotel Antalya’da kalarak muhteşem bar ve diskoları daha sessiz sakin olsun diyorsanız cafe barları tercih edebilirsiniz. 
Hem sürekli otelin içerisinde olmanın verdiği monotonluktan kaçmış olursunuz hem de farklı bir tatil keyfi yaşarsınız. Hatta Sinemis Hotel ile tur gezilerine katılarak Antalya koyları başta olmak üzere muhteşem plajlarını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder